Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Prvi gamerski avto
Sony Honda Mobility
Prvi gamerski avto
Prvi gamerski avto
23.11.2022 19:57

Sony bo s pomočjo Honde vstopil v avtomobilsko industrijo, od enega vodilnih proizvajalcev zabavne elektronike pa lahko upravičeno pričakujemo, da bo predstavil vozilo, ki bo več kot le prevozno sredstvo.

Urša Prosenjak

Celotna avtomobilska industrija se v zadnjem času vse bolj osredotoča na zabavo med vožnjo, če đe ne za voznika, pa vsaj za sopotnike. Novi Sonyjev avto naj bi s tem šel še korak dlje.

Predsednik in glavni operativni direktor Sony Honda Mobility Izumi Kawanishi je v intervjuju za Financial Times napovedal velik preboj. Prvi avtomobil Sonyja in Honde pričakujemo čez približno dve leti, po vseh napovedih pa bi lahko imel vgrajeno igralno konzolo Playstation 5. Kawanishi zagotavlja, da ima Sony vsa potrebna znanja in zmožnosti, da nenavaden projekt tudi uresniči.

Kako bo v praksi delovala kombinacija vožnje in igričarstva, dveh dejavnosti, od katerih ena zahteva popolno koncentracijo, druga pa je znana po tem, da pritegne vso pozornost ne le aktivnih igralcev, pač pa tudi opazovalcev, bomo videli šele po letu 2025, ko naj bi igričarski avto ugledal luč sveta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even7724.11.2022 07:56
(Sony Honda) "Taycanity".
alfafil24.11.2022 19:36
Enostavno, možnost igranja samo zadaj med vožnjo, spredaj pa pri parkiranem vozilu. Vse ostalo je idiotizem.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija