Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Kmalu izboljšan Daciin mali električni avto
Napoved
Kmalu izboljšan Daciin mali električni avto
Kmalu izboljšan Daciin mali električni avto
15.02.2024 23:32

Dacia bo v kratkem predstavila bistveno izboljšano različico svojega električnega modela Spring, za pokušino pa so objavili sliko silhuete.

Urša Prosenjak

Slika seveda ne razkriva podrobnosti, pričakovati pa je prenovljeno zunanjost, najverjetneje bo sprednji del oblikovan po vzoru novega Dusterja, nova utegnejo biti tudi platišča in barvna paleta. Spremenjena naj bi bila tudi notranjost z novimi materiali in opremo. O morebitnih spremembah elektromotorjev in baterij še ni znanega nič.

Uradno naj bi se nova Dacia Spring predstavila na avtomobilskem salonu v Ženevi, ki se začne 26. februarja, prve slike in podrobnosti pa naj bi bile na voljo že 21. februarja.

Lani je bilo po vsem svetu prodanih 61.803 primerkov Springa, kar je 26,4 odstotkov več kot v letu 2022, s takšnim prodajnim rezultatom pa je Daciin model postal tretje najbolje prodajano električno vozilo na evropskem trgu med zasebnimi kupci.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens16.02.2024 18:08
Dobro se prodajajo vse te Dacie.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija