Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Odštevanje do razkritja največjega Mazdinega modela za Evropo
Napoved
Odštevanje do razkritja največjega Mazdinega modela za Evropo
Odštevanje do razkritja največjega Mazdinega modela za Evropo
12.04.2024 02:19

Mazda bo že čez manj kot en teden razkrila svoj največji model v Evropi, CX-80. Tehničnih podrobnosti še niso razkrili, znano je le, da gre za večjo različico CX-60, vendar s tremi vrstami sedežev.

Urša Prosenjak

CX-80 bo najbolj prostorna Mazda, ki bo na voljo na evropskem trgu, ponujala pa naj bi popolno kombinacijo naprednega japonskega dizajna in vrhunske tehnologije, zmogljivosti in upravljanja. V dolžino bo novi SUV meril skoraj pet metrov, medosna razdalja pa bo daljša od treh metrov.

Zaradi podobnosti s CX-60 lahko sklepamo, da bodo enaki tudi pogonski sklopi. Manjša različica prihajajočega modela uporablja novo družino šestvaljnih bencinskih in dizelskih motorjev, dopolnjeno s priključnohibridno opcijo.

CX-80 ne bo zgolj evropski model, pač pa ga bo Mazda ponudila tudi na Japonskem in še nekaterih drugih trgih.

Svetovna predstavitev se bo zgodila 18. aprila, prvi primerki pa bodo pri evropskih trgovcih predvidoma na voljo od jeseni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
JohnnyEnglish12.04.2024 23:03
joj joj joj kdaj bo konec teh grozno grdih SUVou..kdo ta potratna skropucala sploh kupuje? pa ne govorim samo za mazdo ampak nasplošno
Marco13.04.2024 14:36
Vsak naj kupuje kar mu je všeč, če ti ni ne komentiraj
alfafil13.04.2024 19:13
Torej , komentira lahko samo, če mu je?Pač, komentira, da mu ni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija