Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Trojica barvitih razkošnih posebnežev
Rolls-Royce
Trojica barvitih razkošnih posebnežev
Trojica barvitih razkošnih posebnežev
22.04.2024 21:34

Rolls-Royce je predstavil serijo treh unikatnih modelov, ki v svetu luksuznih avtomobilov izstopajo z barvitimi odtenki zunanjosti.

Urša Prosenjak

Prvi je Ghost Extended v barvi sivke, ki so ga poimenovali Ekspresionizem. Rolls-Royce je barvo poimenoval Boraclay Blue po otoku Boraclay na Filipinih. Navdih zanjo so bili »edinstveni odtenki med prehodom od sončnega zahoda do mraka, ko se zdi, da se nebo združi z morjem Sulu.« 21-palčna platišča so oblečena v retro pnevmatike z belimi robovi. Notranjost je obarvana v zeleno in črno barvno shemo.

Trojica barvitih razkošnih posebnežev

Drugi posebni model je dvobarvni Spectre, poimenovan Escapism. Pobarvan je v oranžno rdeč odtenek Lantana, poimenovan po južnoameriški cvetlici. 32-palčna platišča nimajo belih gum, je pa zato več barv v notranjosti, pri čemer prevladujeta vijoličasta in siva, za kontrast pa poskrbijo oranžni šivi. V stropu Starlight je kar 960 luči iz optičnih vlaken.

Trojica barvitih razkošnih posebnežev

Zadnji v trojici je Magnetism, z drugimi besedami Phantom Extended, ki združuje modro-sivi odtenek, imenovan Cala Luna Sand, in Kabira Blue za streho. Zdi se to bolj umirjeno vozilo v tem trojčku, vendar to še vedno pomeni več kot 1000 lučk za strop in več kot 43.000 šivov za motiv slapa v notranjosti avtomobila.

Trojica barvitih razkošnih posebnežev

To so prvi avtomobili po naročilu, naročeni prek posebne pisarne podjetja v Šanghaju. Vsi trije so namenjeni kupcem na Kitajsko, še prej pa bodo na ogled na letošnjem avtomobilskem salonu v Pekingu, ki se bo začel konec tega tedna.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs22.04.2024 21:59
Potem ko sem videl Focus RS v modri barvi Wartburga in Megane R.S. v batvi svetlo plave Katre, , sem mislil, da sem videl vse. A me vseeno preseneti še Rolls Royce v barvi Zastave Mediteran.
skrivo22.04.2024 22:53
Te barvne kombinacije mi nekako ne sedejo, drugače pa zelo rad tole pogledam, saj gre pri vsakem RR po mojem za umetniško delo na kolesih. Kred kratkim smo dobili še električnega Spectre, ki poleg tega, da je RR menda ponuja še najtišjo vožnjo izmed vseh vozil kadarkoli izdelanih, skratka udobje v vožnji brez primere. Veseli pa me, da ne glede na vrsto pogona RR ostaja RR in če e veš na daleč ne moreš vedet kaj ga poganja.
darker23.04.2024 07:03
Peščica ljudi na svetu ima toliko denarja, da so najbolj nesrečni, če se česa ne da kupiti. Zato pa RR razume njihovo stisko in si izmišlja nove in nove unikate:)
jjs23.04.2024 11:58
Ja, imaš prav, @skrivo. Težko bi sicer govoril o kakršnikoli diskretnosti v kontekstu gore kroma in jekla (v kateremkoli zgodovinskem obdobju te znamke), a v preteklosti je veljala neka določena zadržanost pri oblikovanju, ne vem, odmaknjenost od raznih vulgarnosti in slabega okusa. Ampak ja, takrat se njihovi kupci niso imenovali, ne vem, Rich Homie Quan, P'Diddy ali Slim Jxmmi.
SimonsenPlus23.04.2024 12:35
A pa smejo barvo poimenovati po filipinskem otoku, če avta ne proizvajajo na Filipinih? (#AlfaMilano)
© Copyright 1999-2023 Avtomanija